INFORMATIE

Haal je beroepregelaarscertificaat in 3 dagen

Tijdens de opleiding tot verkeersregelaar leer het in goede banen leiden van het verkeer. Je kunt de veiligheid bij evenementen of wegwerkzaamheden waarborgen en ongelukken helpen voorkomen. Voor de functie heb je een officieel erkend diploma nodig waarmee je je verkeersregelaarspas aan kan vragen.

De cursus Beroepsverkeersregelaar wordt gegeven door ervaren docenten die zowel de theorie als de praktijk behandelen. 
Op de eerste dag staat de theorie centraal en wordt ondermeer de wet- en regelgeving behandeld. De theorie wordt afgesloten met een theorie-examen.

Op de tweede dag gaan we de praktijk behandelen op een kruispunt. Belangrijke zaken als remafstand, het geven van juiste instructies, het omgaan met agressie komen aan bod. 

De derde dag hebben we de ochtend nog om alles te oefenen waarna je het praktijkexamen aflegt. Dit praktijkexamen wordt afgenomen door de instructeur en een gedelegeerde van de Stichting Verkeersregelaars Nederland. Deze gedelegeerde is meestal een politieagent die verbonden is aan de politieacademie.

Wij bieden all inclusive prijzen, wat betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken voor verrassingen achteraf. De prijs bestaat uit de cursus, het examen én het lesmateriaal. Daarnaast krijg je op de eerste dag een lunch aangeboden en de koffie, thee en frisdrank staan ter beschikking.

CURSUSDATUMS EN LOCATIES

21, 22 en 23 augustus 2023

Theorie:
21 augustus in Maarssen
Praktijk en examen:
22 en 23 augustus in Leusden


18, 19 en 20 september 2023

Theorie:
18 september in Maarssen
Praktijk en examen:
19 en 20 september in Leusden


13, 16 en 17 oktobrer 2023

Theorie:
13 oktober in Maarssen
Praktijk en examen:
16 en 17 oktober in LeusdenNEEM CONTACT OP